1. Pålogging for egne logesider(brev, lyrikk,  medlemslister etc.). Bruk påloggingsfeltet nederst til høyre på egen logeside.  Finnes ikke på valget undermeny "Møteprogram".  Man får også tilgang til Odd Fellow Utstyr og Adm.hjelp med tilgang til logens lover og regler.
  2. Pålogging for tilgang til Matrikkelen og til eget kartotekkort i Storlogens system Focus.  Velg "Pålogging" på kommandolinja øverst i bilde.(rød linje).  Velg deretter "Pålogging Focus for medlemmer"(grå linje).  Bruk påloggingsfeltet som da kommer opp i bilde. Start med å trykke på "Velg". Undermeny kommer opp på venstre side. Søk etter medlemmer eller se eget kartotekkort. For å søke etter døde eller nye medlemmer følg pkt.3 i pålogging og velg "For medlemmer".
  3. Pålogging for tilgang til Odd Fellow Utstyr og Adm.hjelp med tilgang til logens lover og regler.  Velg "Pålogging" på kommandolinja øverst i bilde.(rød linje). Bruk påloggingsfeltet som da kommer opp i bilde.  Ved å gå tilbake til egen logeside får man også da tilgang til steder kun beregnet for medlemmer.

PS!  Man må også huske å logge seg av når man er ferdig med økten.